Flyttebyrå Bergen

Vær smart, velg flyttehjelp fra oss!
flyttehjelp bergen, flyttebyrå bergen,

Flyttebil Bergen

Med kunnskap og spesialtilpasset utstyr for flytting, gjør vi transporten skånsom for deg og dine eiendeler når du trenger flyttehjelp av et flyttebyrå Bergen. Alle møbler blir emballert med flyttetepper på flyttebil før transport, og blir presist plassert i ny bolig etter kundens ønsker. Vi er din partner for flyttehjep bergen. 

 

Ved lokalflytting er det ofte vanlig med timepris. Tiden beregnes fra vi kjører vår flyttebil fra vårt kontor, til vi er tilbake samme plass etter endt oppdrag.

 

Flyttebyrå Bergen ?


Ved større oppdrag foretar vi en uforbindtlig gratis befaring før flyttehjelp. Dersom vi skal pakke er dette også å anbefale.

 

God nedpakking er en forutsetning for en effektiv og trygg flyttehjelp. Dersom du ønsker la oss pakke, bruker vi tilpassete flytteesker og egnet pakkemateriell. Lang erfaring i Bergen og i  faget gjør at vi trygt kan emballere for eksempel verdifulle malerier, lysekroner i alle størrelser og kunst som må håndteres med stor varsomhet. 

h

Lagring 

Når man skal bytte bolig er det ikke alltid at tidspunkt for overlevering av bolig klaffer. Kanskje har du heller ikke tid eller plass til å sette på plass alt innboet i din nye bolig med en gang. Vi kan lagre flyttelasset ditt så lenge det måtte være nødvendig. Ta kontakt med oss for en TRYGG FORVARING!

h

Bedrift

Vi har god erfaring med større og mindre bedriftsflyttinger. Vi vet at det er viktig for de aller fleste at flytteprosessen gir et kortest mulig avbrudd i den daglige driften. Det er derfor viktig at flyttehjelp er godt planlagt og gjennomføres effektivt, samtidig som ømfintlig kontorutstyr som PCèr og kopimaskiner transporteres på en trygg måte.

Vi vet hva som skal til for å flytte en bedrift slik at overgangen med vår flyttebil til nye lokaler blir en fornøyelig opplevelse.

Send oss en flytteforespørsel

Flytting i Norge?

Skal du flytte til en annen landsdel, tar vi oss av det – over hele Norge. Ta kontakt med oss.

flyttebyrå bergen, flyttebyrå haugesund, flyttebyrå, flyttebil, flytting haugesund, flyttetjenetster, flyttsmart, flyttehjelp, bil til flytting, flyttebil, flyttebil haugesund