Minilager i Bergen, Haugesund og Karmøy

Vi samarbeider med OK Minilager

Minilager for alle

I samarbeid med OK Minilager tilbyr vi lagerløsninger for private og bedrifter. Lagringen er fleksibel og trygg, og egner seg godt for lagring av møbler og innbo. Minilagrene er døgnåpne og selvbetjente, så du får tilgang når du måtte trenge det. OK Minilager har både lagercontainere og tempererte lagerboder innendørs.

flyttebyrå bergen, flyttebyrå haugesund, flyttebyrå, flyttebil, flytting haugesund, flyttetjenetster, flyttsmart, flyttehjelp, bil til flytting, flyttebil, flyttebil haugesund
flyttehjelp bergen, flyttebyrå bergen,

Fleksibel lagring

Du leier et minilager så lenge du ønsker, og kan oppgradere eller nedgradere etterhvert som ditt lagerbehov endrer seg.

h

Markedets beste priser

OK Minilager har et prisløfte, og tilbyr markedets beste priser på minilager. Rabatt ved langtidslagring.

h

Tilgjengelig

Lageret er døgnåpent, og du har tilgang når du måtte trenge det, hver dag hele året.

Send oss en forespørsel

Flytte, visning eller pusse opp?

Et minilager kan hjelpe i flere situasjoner. Skal du selge eller leie ut må du gjerne ha en visning, og da skal helst potensielle kjøpere eller leietakere få lyst til å bo der. Ved å sette bort overflødige møbler kan du få et bedre resultat. Når du flytter er det ikke gitt at du kan hente møblene fra det ene hjemmet og sette dem rett inn i det andre. Må du vente for å flytte inn? Eller flytter du til noe mindre? Da kan du lagre over en kort eller en lengre periode, til du er klar for å hente dine eiendeler. Unde oppussing blir møbler fort i veien, og man har gjerne ikke plass i de resterende rommene.  Ved å sette møbler og innbo på et lager får du plass til å pusse opp, og du unngår oppussingsskader på dem.

h

OK Minilager er en del av Self Storage Group ASA og en av norges største utleiere av minilager. OK Minilager har døgnåpne, selvbetjente lager med fleksibel leieperiode.  Du kan leie hos OK Minilager på Karmøy, Haugesund og Bergen. OK Minilager har også lager i flere byer i Norge.