Flyttebyrå Haugesund

Vær smart, velg flyttehjelp fra oss!

Flyttebyrå Haugesund

Med kunnskap og spesialtilpasset utstyr for flytting, gjør vi flyttingen skånsom for deg og dine eiendeler når du trenger flyttehjelp i Haugesund. Alle møbler blir emballert med flyttetepper på flyttebil før transport, og blir presist plassert i ny bolig etter kundens ønsker. Vi er ditt flyttebyrå Haugesund.

 

Ved lokalflytting er det ofte vanlig med timepris, men vi tar også befaring slik at du som kunde kan få en fast pris og forholde deg til.  Timepris beregnes fra vi kjører vår flyttebil, til vi er tilbake samme plass etter endt oppdrag.

Ved større oppdrag foretar vi en uforbindtlig gratis befaring før flytting. Dersom vi skal pakke er dette også å anbefale.

 

God nedpakking er en forutsetning for effektiv og trygg flytting. Dersom du ønsker la oss pakke, bruker vi tilpassete flytteesker og egnet innpakkingsmateriell for å sikre eiendelene på best mulig måte. Lang erfaring innen faget gjør at vi som flyttebyrå Haugesund trygt kan emballere for eksempel service, verdifulle malerier, lysekroner i alle størrelser og kunst som må håndteres med stor varsomhet.

Lagring


Når man skal bytte bolig er det ikke alltid at tidspunkt for overlevering av bolig klaffer, derfor kan det være en smart løsning og mellomlagre godset

Kanskje har du heller ikke tid eller plass til å sette på plass alt innboet i din nye bolig med en gang. Vi kan lagre flyttelasset ditt så lenge det måtte være nødvendig. Vi har muligheter for lagring ved alle våre lokasjoner. Ta kontakt med oss for en TRYGG FORVARING!

I samarbeid med OK Minilager tilbyr vi lagerløsninger for private og bedrifter. Lagringen er fleksibel og trygg, og egner seg godt for lagring av møbler og innbo. Minilagrene er døgnåpne og selvbetjente, så du får tilgang når du måtte trenge det. OK Minilager har både lagercontainere og tempererte lagerboder innendørs.

 

Flytteforespørsel

Dette sier våre kunder

Skal du flytte til en annen landsdel, tar vi oss av det – over hele Norge. Ta kontakt med oss.

Flyttebyrå haugesund bedrift

Vi har god og lang erfaring med større og mindre bedriftsflyttinger. Vi vet at det er viktig for de aller fleste at flytteprosessen gir et kortest mulig avbrudd i den daglige driften. Det er derfor viktig at flyttehjelp er godt planlagt og gjennomføres effektivt, samtidig som ømfintlig kontorutstyr som PCèr og kopimaskiner transporteres på en trygg måte. Vi hjelper både private og bedrifter med flytting i Tysvær, Sveo, Karmøy, Haugesund og resten av haugalandet

Vi vet hva som skal til for å flytte en bedrift slik at overgangen til nye lokaler blir en fornøyelig opplevelse.

 

Vi skal være et flyttebyrå som leverer enkle, smarte og konkuransedyktige flyttetjenester til privat og bedriftsmarkedet.

Skal du flytte til en annen landsdel, tar vi oss av det – over hele Norge. Ta kontakt med oss.