Flyttebyrå Bergen

Vær smart, velg flyttehjelp fra oss!

Flyttebyrå Bergen

Med kunnskap og spesialtilpasset utstyr for flytting, gjør vi transporten skånsom for deg og dine eiendeler når du trenger flyttehjelp i Haugesund. Alle møbler blir emballert med flyttetepper på flyttebil før transport, og blir presist plassert i ny bolig etter kundens ønsker. Vi er ditt flyttebyrå Bergen.

 

Ved flytting med flytebil bergen er det ofte vanlig med timepris. Tiden beregnes fra vi kjører vår flyttebil, til vi er tilbake samme plass etter endt oppdrag.

Gratis befaring

Ved større oppdrag foretar vi en uforbindtlig gratis befaring før flytting. Dersom vi skal pakke er dette også å anbefale da planlegging er en stor del av jobben.

Pakking av flyttebyrå

God nedpakking er en forutsetning for effektiv og trygg flyttehjelp. Dersom du ønsker la oss pakke, bruker vi tilpassete flytteesker og egnet innpakkingsmateriell. Lang erfaring innen faget gjør at vi trygt kan emballere for eksempel verdifulle malerier, lysekroner i alle størrelser og kunst som må håndteres med stor varsomhet. Flyttebyrå bergen pris

Lagring


Når man skal bytte bolig er det ikke alltid at tidspunkt for overlevering av bolig klaffer.

Kanskje har du heller ikke tid eller plass til å sette på plass alt innboet i din nye bolig med en gang. Vi kan lagre flyttelasset ditt så lenge det måtte være nødvendig. Ta kontakt med oss for en TRYGG FORVARING!

Hvorfor skal du velge oss?

Vi skal være et flyttebyrå bergen som leverer enkle, smarte og konkuransedyktige flyttetjenester til privat og bedriftsmarkedet.

Se eller våre 7 verdier

Flytteforespørsel

Dette sier våre kunder

Skal du flytte til en annen landsdel, tar vi oss av det – over hele Norge. Ta kontakt med oss.

Flyttebyrå Bergen bedrift 

Vi har god erfaring med større og mindre bedriftsflyttinger. Vi vet at det er viktig for de aller fleste at flytteprosessen gir et kortest mulig avbrudd i den daglige driften. Det er derfor viktig at flyttehjelp er godt planlagt og gjennomføres effektivt, samtidig som ømfintlig kontorutstyr som PCèr og kopimaskiner transporteres på en trygg måte.

Vi vet hva som skal til for å flytte en bedrift slik at overgangen til nye lokaler blir en fornøyelig opplevelse.

Skal du flytte til en annen landsdel, tar vi oss av det – over hele Norge. Ta kontakt med oss.